Listen Valtteri spotify Valtteri facebook

TULLIKAMARIN PAKKAHUONE & KLUBI / TELAKKA / TERASSIT

Valtteri Festival 2019 julkisti pääohjelmansa

22/03/2019

Tullikamarilla ja Telakalla ja niiden terasseilla vietetään tänäkin vuonna keskikesän juhlaa. Tampereen juhannuksessa laadukkaita musiikillisia tuokioita tarjoavat mm. Pariisin Kevät, Samae Koskinen, M, Samuli Putro ja Atomirotta.

Juhannusaaton pääesiintyjä Pakkahuoneella on Pariisin Kevät. Unenomaisten tunnelmien ja hurmoksellisen tanssittavien melodioiden mestari sopii yöttömään yöhön täydellisesti. Tampereella onkin odotettavissa todellista juhannuksen taikaa. Ennen “tämän kylän poikii” lavalle nousee hillitöntä mutta myös äärimmäisen sympaattista elämää mm. MTV3:n Tähdet Tähdet -ohjelmassa viettävä Samae Koskinen sekä maalailevan elektropopin taitava tulkitsija M.

Ennen juhannusaaton musiikillisia kokemuksia Pakkahuoneella lentää vitsi, läppä ja juttu jos toinenkin, kun sijan saa Valtteri Festivaliin jo vuosia kuulunut, ilmainen stand up -tykitys.

Telakan aatossa homman nimi on hip hop. Joku Roti Mafian värikkään live-tykityksen lisäksi rytmiä viilaa pikkutunneilla dj Massimo.

Juhannuspäivänä kello 19 Pakkahuoneella kuullaan poikkeuksellinen, vaikuttava juhannussaarna. Pitoja johtaa Samuli Putro, jonka tuore albumi Pienet rukoukset on herättänyt suurta ihailua ja levyä seuranneet keikat ovat olleet äärimmäisen vaikuttavia. Lieneekö tässä tämän vuoden Valtterin Festivalin vaikuttavin hetki?

Festarin tanssittavin tapaus on joka tapauksessa Pakkahuoneella juhannuspäivän iltana kannat kattoon heittävä Atomirotta. Stagen ja yleisön Ranelle, Mikolle ja Jykälle lämmittää Ursus Factory, tuo säröisä, kulmikas ja äärimmäisen hitikäs keikkakone.

Valtteri Festivalin juhannussauna lämpenee tällä kertaa Åkerlundinkadun Tullin Saunassa, joka sijaitsee kolmen minuutin kävelymatkan päässä Tullinaukiolta. Valtteri Festivalin ennakkolipun omistajat pääsevät ilmaiseksi Tullin Saunaan perjantaina ja lauantaina kello 14-20. Perjantain ennakkolippu toimii perjantaina, lauantain lauantaina ja kahden päivän lippu molempina päivinä.

Valtteri Festival 2019
Tullikamarin Pakkahuone ja ravintola Telakka, Tampere
21.-22.6.2019
– Telakka palvelee pe klo 11-03 ja la klo 13-03
– Tullikamari palvelee pe klo 17-05 ja la klo 18-05
Valtteri Festivalin ikäraja on 18 vuotta.

Takaisin uutisiin

Kommentit

Yhteistyössä

Screen Shot 2016-04-11 at 09.30.17

telakka

MES_logo_web

tiketti_basiclogo_negative_RGB

NemAgency_transparent

Tullikamari-logot-17112014-11

image1

pirfers.fi_logo