Listen Valtteri spotify Valtteri facebook

TULLIKAMARIN PAKKAHUONE & KLUBI / TELAKKA / TERASSIT

Uutiset

22/03/2017

Valtteri Festivalin ohjelma on valmis!

Valtteri Festival 2017 23.-24. kesäkuuta
Eläkeläiset tanssittaa Tampereella juhannuspäivän iltana.

Humppavaarien lisäksi Valtterissa lavalla muun muassa Iisa, Pimeys ja Litku Klemetti.

Tampereen juhannuksen jo perinteinen kaupunkijuhla Valtteri Festival soi kesäkuussa Tullikamarin Klubilla ja ravintola Telakalla sekä molempien festivaaliravintoloiden terassialueilla. Luvassa on tuttuun tyyliin ilmaista, ikärajatonta päiväohjelmaa sekä öisiä kuumia, täysi-ikäisille suunnattuja keikkoja.

Valtterin juhannussauna tarjoaa kuumat löylyt Klubin vanhalla terassilla Tullinaukion puolella sekä juhannusaattona että -päivänä. Juhannuspäivän spesiaali on ilmainen iltapäivän Stand Up Show, jossa nippu koomikoita laittaa kesäsuomalaiset nauramaan. Myöhemmin juhannuspäivänä Tullikamarilla keinutaan pääsymaksutta lavatanssitunnelmissa, joita lietsoo Maria Andersson & Fintage.

Klubin ja Telakan terasseilla on molemmille päiville luvassa ilmaisia keikkoja. Juhannusaattona Klubin terassilla suoltaa afrikkalaisvaikutteista kitarapoppia Kaveri Special. Telakan aaton alkuillan täky on puolestaan Maria Stereon, Noora Federleyn, Lissu Määttäsen ja Ninni Luhtasaaren superkokoonpano Maria ja Marsialaiset. Juhannuspäivänä lauantaina Telakan terassin pääsymaksuttomia esiintyjiä ovat Pihla Heikintytär ja Hulda Huima.

Myös Valtterin perjantai- ja lauantai-iltojen maksullinen ohjelma on nyt valmis. Klubilla soittavat juhannusaattona tamperelainen, elektronista poppia suoltava Annukka sekä Regina-yhtyeestä menestyksekkäälle soolouralle ponnistanut Iisa. Klubin lauantai-illan tähdet ovat puolestaan suomirockia uudistava Litku Klemetti ja Silkkitie-albuminsa turvin suosiotaan vahvasti kasvattanut moderni popyhtye Pimeys. Juhannuspäivän päättää Humppa of Finland -albuminsa turvin äärimmäisen ajankohtainen vaarikopla Eläkeläiset.

Telakan tähtiä ilta-aikaan ovat lauantaina rytmimusiikin eri puolia esittelevät Jo’ Buddy ja Tre Funk III. Tunnelmallisen Telakan juhannusaattoillan esiintyjät ovat bluesboogien kuningas Talmud Beach sekä voimapopin ja garagen naittava The Botherers.

Valtteri Festival on osa koko valtakunnan kattavaa Hulahula Suomi -kampanjaa, joka huipentuu Yle TV1:n ja Yle Radio Suomen suureen juhannusaaton yhteislähetykseen.

Valtteri Festival – juhannus Tampereella!

pe 23.6.
Klubi klo 23.00 Iisa, klo 22.05 Annukka, klo 22 Hulahula-biisi, 16 e
Klubin terassi klo 18 Kaveri Special, 0 e
Telakka klo 22.30 Talmud Beach, klo 21.30 The Botherers, 10 e
Telakan terassi klo 19 Maria ja Marsialaiset, 0 e

la 24.6.
Klubi klo 24 Eläkeläiset, klo 23 Litku Klemetti, klo 22 Pimeys, 18 e
Klubin terassi klo 15.30 Stand Up Show (Jani Salo, Ursula Herlin, Antti Syrjä, Jukka Haikara, Toni Jyvälä, Arttu Järvinen), 0 e
Klubi klo 17 Maria Andersson & Fintage, 0 e
Telakka klo 22.30 Tre Funk III, klo 21.30 Jo’ Buddy, 10 e
Telakan terassi klo 19 Pihla Heikintytär, klo 18 Hulda Huima, 0 e

Yhteislippu Klubi pe & la 25 e (Tiketti)
pe-lippu Klubi 14,60 e (Tiketti)
la-lippu Klubi 16,60 e (Tiketti)

25/04/2016

Valtterin ohjelma on valmis!

Tampereen juhannuksessa kahtena päivänä ja iltana soiva ja viihdyttävä Valtteri Festival on ohjelmaltaan valmis. Viimeisimmät kiinnitykset osuvat ilmaisohjelmaan ja ravintola Telakan iltaesiintyjiin.

Klubin ja Telakan terasseilla soi Valtterin aikana ilmainen ja ikärajaton elävä musiikki. Juhannusaaton liven aloittaa tamperelainen laulaja-lauluntekijä Pena yhtyeineen, jonka jälkeen iltaa kohti vievät niin ikään tamperelaiset Buddha Surfers ja Hannibal. Paikallisten rytmiorkesterien välissä esiintyy Tässä ja nyt, Hyvä näin sekä Hetkeksi-hiteillään vahvaan suosioon noussut YoungHearted, jonka debyyttialbumi Nuorisydän ilmestyy vapun alla.

Juhannuspäivä alkaa viiden koomikon stand up -tykityksellä Klubin terassilla. Juttuja kertovat kello 16 alkaen Mikko Kauppinen, Ville Valtanen, Anitta Ahonen, Olli Siiki ja Jani Salo. Lauantain muuta ilmaisohjelmaa tarjoavat tamperelaiset Samanna, Matti ja Harmaa Hurtta. Myös juhannuspäivän perinteiset tanssit Pakkahuoneella ovat täyttä totta. Niissä esiintyy Ajomiehet solistinaan Janne Laurila.

Klubin ja Pakkahuoneen ohella kolmas virallinen Valtteri-areena Telakka pistää juhannusaattona lavalle Sere ja Silkinpehmee -hip hip -kaksikon. Juhannuspäivän iltana Telakalla täysi-ikäisiä festivaalivieraita viihdyttää laulaja-lauluntekijä Nicolas Kivilinna Yhtyeineen.

Valtteri Festivalin jo aiemmin ilmoitettuja esiintyjiä ovat Tampereen juhannuksen takuutanssittaja Olavi Uusivirta, kesäkiertueensa ensimmäisen keikkansa Valtterissa tekevä Vesala, Aurora, Vilma Alina, Lopunajan mies, Jätkäjätkät, Gettomasa ja Super Janne.

Ja mikä tärkeintä: Valtteri lämmittää tänäkin vuonna ilmaisen juhannussaunan kahtena päivänä! Festivaalin sauna-alue kohoaa tänä vuonna Pakkahuoneen terassille, aseman puoleiselle seinustalle Tullikamari-rakennusta.

Juhannuksen 2016 Valtteri Festivalia ennakoidaan laineilla lauantaina 4. kesäkuuta. Tampereen Pyhäjärvellä risteilevälle m/s Tammerkoskelle houkuttelevat sooloilevat Jarkko Martikainen ja Nicolas Kivilinna.

24/03/2016

Valtteri Festivalin monipuolinen lauantai

Valtteri Festivalissa hip hop -rytmejä ja Vesalan kiertueen ensimmäinen keikka
Keskikesän juhlan uudet kiinnitykset ovat Jätkäjätkät, Gettomasa, Super Janne ja Janne Laurila & Ajomiehet.

Valtteri Festival soi Tampereen juhannuksessa kahtena päivänä ja iltana. Jo aiemmin perjantaille ilmoitetut esiintyjät Olavi Uusivirta, Vesala, Aurora, Vilma Alina ja Lopunajan mies saavat nyt seuraa lauantain tähdistä: lauantai-iltapäivän juhannustansseissa viihdyttää Janne Laurila & Ajomiehet ja illan tullen Klubin lavalla käyvät Jätkäjätkät, Gettomasa ja Super Janne.

Kahdeksanhenkinen rytmimusiikin sulatusuuni Jätkäjätkät viettää viimeisellä singlellään pitkää viikonloppua ja kertoo samalla olevansa enemmän kuin kovassa iskussa. Juhannus päättyy Asan, Puppa J:n ja muiden Jätkäjätkien johdolla tanssilattialla.

Gettomasan tuore albumi Chosen One on parasta aikaa Suomen virallisella listalla ja kuumuus nousevan artistin ympärillä kasvaa hetki hetkeltä. Juhannuslauantaina nähdään, miten Gettomasan hitit Ota kiinni jos saat, Kuulokkeet ja Pelkuri vaikuttavat juhlivaan kansaan.

Gettomasan ohella suomalaisen hip hopin rentoa iskua Valtterissa edustaa Super Janne, joka viettelee juhannuslauantain ensimmäisenä esiintyjänä ihmiset keskikesän lempeään tunnelmaan.

Neljännen kerran järjestettävän juhannusfestivaalin perjantain pääesiintyjät ovat Tampereen juhannukseen kolmatta kertaa peräkkäin saapuva, todella skarpissa live-iskussa oleva Olavi Uusivirta sekä Paula Vesala, jonka Vesala-kokoonpano aloittaa kesän keikkaputkensa Valtteri Festivalilta.

Elävän musiikin lisäksi Valtteri Festival on perinteisesti tuonut suomalaisen juhannustunnelman Tullikamarin ympäristöön. Tänä vuonna ilmainen sauna-alue nousee kahdeksi päiväksi Tullikamarin rautatieaseman puoleiselle terassille.

Valtteri lupaa myös päiväohjelmaa: tiedossa on live-esiintyjiä, stand up -komiikkaa ja lauantai-iltapäivän juhannustanssit, joissa soittaa jazzahtavasti suomi-iskelmään suhtautuva Janne Laurila & Ajomiehet.

Valtteri Festivalin ennakkoliput tulevat myyntiin keskiviikkona 30. maaliskuuta.

25/02/2016

Valtteri Festival 2016

Valtteri Festival ja kaupunkijuhannuksen kuuma syke Tampereella!
Keskikesän juhlan tähdet ovat Olavi Uusivirta ja PMMP:n jälkeen soolouraa tekevä Vesala
Festivaali tarjoaa jälleen ilmaisen juhannussaunan

Neljännen kerran järjestettävä juhannusfestivaali Valtteri julkistaa ensimmäiset esiintyjäkiinnityksensä. Juhannusaattoiltana Tampereen Tullikamarilla esiintyvät Olavi Uusivirta, Vesala, Aurora, Vilma Alina ja Lopunajan mies. Lisää artistiuutisia on luvassa lopputalvesta ja keväällä.

Olavi Uusivirta saapuu Valtteriin kolmatta kertaa. Jokaisella juhannuskeikallaan yleisön kuumaan hurmioon lietsonut artisti on nyt suositumpi kuin koskaan: tuore Olavi-albumi saavutti ykköspaikan Suomen virallisella listalla. Vesalan ura on sen sijaan vielä alussa, mutta yksitoista vuotta PMMP:ssä tekivät Paulasta seuratun poptähden: hänen ensimmäinen soolosinglensä, lokakuussa 2015 ilmestynyt Tequila on myynyt platinalevyyn oikeuttavan määrän.

Vesalan toinen single Tytöt ei soita kitaraa julkaistaan tällä viikolla ja albumi on tulossa vielä keväällä 2016. Sen jälkeen Vesala suuntaa kesäkiertueelle, joka saavuttaa Tampereen juhannusaattona.

Vesalan lisäksi Valtteri luottaa tänä vuonna muutenkin naisartisteihin. Popahtavaa ja hitikästä reggaeta esittävä Aurora julkaisi Kadotaan kaupunkiin -debyyttialbuminsa vuosi sitten. Tällä hetkellä Aurora suunnittelee toista albumiaan, jota ennakoivat singlet Kaikki mitä näät ja Sä hiffaat ovat jo kuultavissa. Tampereelta kotoisin oleva Aurora saapuu synnyinkaupunkinsa juhannukseen kaksi levyä julkaisseena artistina.

Vilma Alinan ensialbumi ilmestyi viime perjantaina. Ufoja-levyä edelsi hienojen biisien putki: Hullut asuu Kallios, Ota mut niin, Tulevaisuuden lupauksii ja Juha88 varmistavat, ettei Vilma Alina ole Valtterissa tuntematon suuruus.

Lopunajan mies esittää seksikästä, suomenkielistä rakkauden asialla olevaa rock’n’roll-musiikkia. Debyyttialbuminsa Alussa oli lopunajan mies kevättalvella kauppoihin päästävä orkesteri on jo niittänyt mainetta ja herättänyt ihmetystä. Muun muassa Jukka Haarma toteaa Piru vie puolet -biisin videoarviossaan näin: ”Jos Badding olisi ollut suomalainen diskotähti, hän olisi ehkä liikehtinyt Lopunajan miehen lailla, yhtä mystisesti, ehkä jopa yhtä laajalla säteellä”. Lopunajan miehen keskushyökkääjä Einari Stylman haastaa Olavi Uusivirran juhannuksena 2016!

Elävän musiikin lisäksi Valtteri Festival on perinteisesti tuonut suomalaisen juhannustunnelman Tullikamarin ympäristöön. Tänä vuonna ilmainen sauna-alue nousee kahdeksi päiväksi Tullikamarin rautatieaseman puoleiselle terassille. Valtteri lupaa myös ilmaista päiväohjelmaa: tiedossa on ainakin musiikkia ja stand up -komiikkaa.

Valtteri Festival 2016 juhlii myös juhannuspäivänä 25. kesäkuuta. Sen ohjelma, kuten aattoillankin lisäykset ja ilmaisohjelman tarkennukset julkistettiin ennen pääsiäistä samalla, kun festivaalin ennakkoliput tulivat myyntiin.

Valtteri Festival
Tampere
Tullikamari ja sen ympäristö
24.-25.6.2016
Olavi Uusivirta
Vesala
Aurora
Vilma Alina
Lopunajan mies
Ennakkoliput ovat nyt myynnissä.

Yhteistyössä

Screen Shot 2016-04-11 at 09.30.17

FUN_web1

telakka

MES_logo_web

tiketti_basiclogo_negative_RGB

NemAgency_transparent

Tullikamari-logot-17112014-11

image1

pirfers.fi_logo