Listen Valtteri spotify Valtteri facebook

TULLIKAMARIN PAKKAHUONE & KLUBI / TELAKKA / TERASSIT

Info

Valtteri Festival 2017

23.-24.6.2017 Tampereen Tullikamarin Pakkahuoneella ja Klubilla sekä Telakalla järjestettävä Valtteri tuo juhannustunnelman kaupungin keskustaan. Päiväohjelma juhannuskuntoon viritetyillä tapahtumapaikoilla on ilmaista ja ikärajatonta: mm. elävä musiikki ja sauna lämmittävät ihmiset illan maksullisiin, vain täysi-ikäisille suunnattuihin keikkoihin.

Festivaali-info:

Saapuminen: Valtteri Festival suosittelee saapumaan alueelle polkupyörällä, kävellen tai julkisia kulkuvälineitä käyttäen. Festivaalialueelta löytyy pyöräparkki. Rautatieaema (0,2 km), Linja-autoasema (1,0km).

Pääsylipun vaihtaminen festivaalirannekkeeseen: Kahden illan Valtteri-liput vaihdetaan festivaalirannekkeeseen ennen kuin pääset sisään Tullikamarin juhla-alueelle. Liput vaihdetaan Pakkahuoneen ovella klo 21 eteenpäin molempina päivinä. Jos olet hankkinut erikoishintaisen lipun, alennukseen edellyttävä tosite (opiskelijakortti) tarkistetaan rannekkeen luovuttamisen yhteydessä. Kahden päivän lippu koskee Pakkahuone & Klubin ohjelmaa, ei Telakka. Klubin VIP-kortti on voimassa Valtterin molempina iltoina, mutta narikkamaksu peritään myös kultapossuilta.

Yhden illan lippuja ei vaihdeta rannekkeeseen ja niillä pääsee sisään pääsylipun oikeuttamaan tapahtumaan vain kerran.

Narikkamaksu 2,50 e peritään Klubin vaatesäilytyksessä.

Media/vieras-lippujen luovutus: Kahden illan media- ja vierasliput saa Pakkahuoneen ovelta lipunmyynnistä molempina juhlapäivinä klo 21 eteenpäin. Medialipulla pääsee sekä Klubille että Telakalle. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi, kun saavut paikalle hakemaan lappuasi tai lippuasi. Yhden illan vieraat löytävät nimensä Pakkahuoneen ovella olevasta listasta. Henkilöllisyystodistus mukaan sinnekin. Klubin VIP-kortti on voimassa Valtterin molempina iltoina, mutta narikkamaksu peritään myös kultapossuilta.

Klubin ja Telakan terassit, ilmaisia ja ikärajattomia ennen iltaa: Klubin ja Telakan terassialueille on päivällä ikärajaton, vapaa pääsy.

Festivaalialueella on omien alkoholijuomien nauttiminen kielletty.

Sauna-alue, K-18: Klubin terassialueella on sauna-alue, jonne jokainen täysi-ikäinen festivaalivieras on tervetullut päiväsaunomaan. Suosittelemme ottamaan omat pyyhkeet mukaan, mutta sauna-alueelta saa vuokrapyyhkeenkin tarvittaessa. Saunat ovat käytössä sekä perjantaina että lauantaina klo 15 – 01.30.

Ruokailu: Valtterissa ei tarvitse kärsiä nälkää. Festivaalipurtavaa on myynnissä Klubin terassikopista.

Majoitus: Valtteri suosittelee Scandic-hotellia ihan siinä juhlapaikkojen vieressä.

Yhteystiedot: Valtteri Festivalin järjestää Tampereen Kulttuurikamari Oy.

Vastaava tuottaja: Rowan Rafferty, rowan(a)nem.fi, 050 585 7300

Tiedotus, akkreditointi: Markku Makkonen, markku(a)nem.fi Media-akkreditointi päättyi torstaina 22.6.2017!

 

Löytötavarat: Löytötavara-asiamme hoitaa Pirkanmaan löytötavaratoimisto (Suvantokatu 10, 33100 Tampere, puhnum: 0600 300 758).


View Larger Map

Yhteistyössä

Screen Shot 2016-04-11 at 09.30.17

FUN_web1

telakka

MES_logo_web

tiketti_basiclogo_negative_RGB

NemAgency_transparent

Tullikamari-logot-17112014-11

image1

pirfers.fi_logo