Listen Valtteri spotify Valtteri facebook

TULLIKAMARIN PAKKAHUONE & KLUBI / TELAKKA / TERASSIT

Info

Valtteri Festival 2018

22.-23.6.2018 Tampereen Tullikamarin Pakkahuoneella ja Klubilla sekä Telakalla järjestettävä Valtteri tuo juhannustunnelman kaupungin keskustaan. Päiväohjelma juhannuskuntoon viritetyillä tapahtumapaikoilla on ilmaista ja ikärajatonta: mm. elävä musiikki ja sauna lämmittävät ihmiset illan maksullisiin, vain täysi-ikäisille suunnattuihin keikkoihin.

Festivaali-info:

Saapuminen: Valtteri Festival suosittelee saapumaan alueelle polkupyörällä, kävellen tai julkisia kulkuvälineitä käyttäen. Festivaalialueelta löytyy pyöräparkki. Rautatieaema (0,2 km), Linja-autoasema (1,0km).

Pääsyliput: Tullikamarin juhannusaattoillan keikalle myydään ennakkolippuja Tiketissä ja Lippupisteessä sekä konsertin startattua ovelta. Telakan keikoille ei ole ennakkomyyntiä.

Narikkamaksu 2,50 e peritään Pakkahuoneen vaatesäilytyksessä (perjantain myöhäisillan lippu sisältää narikkamaksun). Klubin tapahtumissa narikka sisältyy iltalipun hintaan.

Klubin ja Telakan terassit, ilmaisia ja ikärajattomia ennen iltaa: Klubin ja Telakan terassialueille on päivällä ikärajaton, vapaa pääsy.

Festivaalialueella on omien alkoholijuomien nauttiminen kielletty.

Sauna-alue: Klubin terassialueella on sauna-alue, jonne jokainen festivaalivieras on tervetullut päiväsaunomaan. Suosittelemme ottamaan omat pyyhkeet mukaan, mutta sauna-alueelta saa vuokrapyyhkeenkin tarvittaessa. Saunat ovat käytössä sekä perjantaina klo 16-01 että lauantaina klo 15 – 01.

Ruokailu: Valtterissa ei tarvitse kärsiä nälkää. Klubin terassikopista myydään liha- ja vegaaniburgereita, saunan yhteydessä on itsepalvelugrilli (Klubin baaritiskillä myynnissä grillimakkaraa) ja Telakan keittiö palvelee normaalisti oman aikataulunsa ja menunsa puitteissa.

Majoitus: Valtteri suosittelee Scandic-hotellia ihan siinä juhlapaikkojen vieressä.

Yhteystiedot: Valtteri Festivalin järjestää Tampereen Kulttuurikamari Oy.

Promoottori: Janne Laurila, janne(a)tullikamari.net

Tiedotus, akkreditointi: Markku Makkonen, markku(a)nem.fi Media-akkreditointi päättyi torstaina 21.6.2018!

 

Löytötavarat: Löytötavara-asiamme hoitaa Pirkanmaan löytötavaratoimisto (Suvantokatu 10, 33100 Tampere, 0600 300 758).


View Larger Map

Yhteistyössä

Screen Shot 2016-04-11 at 09.30.17

telakka

SD_logo08.indd

MES_logo_web

tiketti_basiclogo_negative_RGB

NemAgency_transparent

Tullikamari-logot-17112014-11

image1

pirfers.fi_logo