Listen Valtteri spotify Valtteri facebook

TULLIKAMARIN PAKKAHUONE & KLUBI / TELAKKA / TERASSIT

Info

Valtteri Festival 2019

21.-22.6.2019 Tampereen Tullikamarin Pakkahuoneella sekä Telakalla järjestettävä Valtteri tuo juhannustunnelman kaupungin keskustaan.

Festivaali-info:

Saapuminen: Valtteri Festival suosittelee saapumaan alueelle polkupyörällä, kävellen tai julkisia kulkuvälineitä käyttäen. Rautatieasema (0,2 km), Linja-autoasema (1,0km).

Pääsyliput: Tullikamarin Pakkahuoneen keikoille myydään ennakkolippuja Tiketissä ja Lippupisteessä sekä konsertin startattua ovelta. Telakan keikoille ennakkolipun saa Lippupisteestä tai ovelta, kun tilaisuus on käynnissä. Ennakkolippu toki varmistaa varman pääsyn konserttiin; nämähän myyvät useinkin loppuun!

Narikkamaksu 3 e peritään Pakkahuoneen vaatesäilytyksessä.

Tullikamarin ja Telakan terassit ovat ilmaisia ennen iltaa.

Festivaalialueella on omien alkoholijuomien nauttiminen kielletty.

Sauna-alue: Valtteri Festivalin juhannussauna lämpenee tällä kertaa Åkerlundinkadun Tullin Saunassa, joka sijaitsee kolmen minuutin kävelymatkan päässä Tullinaukiolta. Valtteri Festivalin ennakkolipun omistajat pääsevät ilmaiseksi Tullin Saunaan perjantaina ja lauantaina kello 14-20. Perjantain ennakkolippu toimii perjantaina, lauantain lauantaina ja kahden päivän lippu molempina päivinä. Hanki ennakkolippu, juhannussauno ilmaiseksi vaikka kahtena päivänä!

Ruokailu: Valtterissa ei tarvitse kärsiä nälkää. Tullikamarilla myydään liha- ja vegaaniannoksia ja Telakan keittiö palvelee normaalisti oman aikataulunsa ja menunsa puitteissa.

Majoitus: Valtteri suosittelee Scandic-hotellia ihan siinä juhlapaikkojen vieressä.

Vastuullinen järjestäjä: Tampereen Kulttuurikamari Oy.

Löytötavarat: Löytötavara-asiamme hoitaa Pirkanmaan löytötavaratoimisto (Suvantokatu 10, 33100 Tampere, 0600 300 758).


View Larger Map

Yhteistyössä

Screen Shot 2016-04-11 at 09.30.17

telakka

MES_logo_web

tiketti_basiclogo_negative_RGB

NemAgency_transparent

Tullikamari-logot-17112014-11

image1

pirfers.fi_logo